Korukirves... mistä kaikki alkoi

Uniikkeja koruja, unisieppareita ja avainnauhoja tekemisen ilosta. Jokainen näkemäsi koru on käsintehty. Suunnittelen ja valmistan korut ajatuksella ja lämmöllä käsityönä. ... 
Toivon, että tämä intohimo ja tekemisen ilo välittyy myös sinulle! Lempimateriaalini ovat ruostumaton teräs ja luonnonkivihelmet.
Ruostumaton teräs on kestävä, käytössä miellyttävä ja useimmiten allergisoimaton korumateriaali. Se on kovaa, painavaa, tummumatonta ja naarmuuntumatonta. Teräskorut käy useimmille, mutta erittäin herkille se saattaa aiheuttaa allergiaa.

Valikoimasta löytyy myös muita materiaaleja, kuten lasi-, kristalli., metalli- ja akryylihelmiä. Metalliosina käytän nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaata korumetallia, eli hopeoitua, kullattua, rodinoitua tai pronssilla päällystettyä kuparia tai tiibetinhopeaa.

Inspiraatio korujen valmistukseen lähti alunperin siitä, että halusin koirilleni sievät, mutta kestävät helminauhat kaulaan. Niitä saa valmiina kaupastakin, mutta vain puudelikokoa, jota minun koirani eivät ole.

Olin yllättynyt ja ylpeä, kun sain ensimmäisen koruni myydyksi. Tapanani oli latailla väkerryksistäni kuvia Facebookkiin, eikä ne oikeastaan olleet edes myytävänä, vaan ainoastaan esillä. Onnistuin sitten tekemään sellaisen korun, joka miellytti ostajan silmää. 

Tästä harrastus sai uutta pontta ja pikkuhiljaa muodostui blogissa oleva kotisivu ja Facebook sivu, jonka nimen mieheni keksi harrastuksen ja sukunimemme yhdistelmänä.

Oppia ja ideoita olen hakenut netistä ja aihetta sivuavista kirjoista. Olen kokeillut vähän kaikenlaisia tekniikoita ja materiaaleja, mutta koen teräksen eniten omaksi.

Ensimmäisen teräsketjun tein aviomiehelleni ja villi veikkaus on, että tuhertelin sen kanssa n. 20 tuntia... Siinä vaiheessa ei ollut vielä tekniikat ihan hallussa. Korujen teko vei mukanaan ihan kokonaan ja niihin liittyvä tavaramäärä on kasvanut yhdeltä pieneltä tarjottimelta, koko huoneen valtaavaksi harrastukseksi.

Huomioitavaa tilauksessa: 
Hyväksyn palautuksen, vaihdon ja peruutuksen.
Jos haluat palauttaa korun, ota yhteyttä seitsemän (7) päivän kuluessa tuotteen saapumisesta ja toimita se takaisin 30 päivän kuluessa.
Peruuta tilaus, ennen kuin se on lähetetty.
Tuotteet joita ei voi palauttaa: - Tilaustyöt- Alennuksesta ostetut tuotteet
Palautusehdot: Ostaja on vastuussa palautuskustannuksista. Jos tuotetta ei palauteta alkuperäisessä kunnossa, ostaja on vastuussa arvonalentumisesta.

Legal imprint