Päivitetty 01.11.18

 


Etusivu Info Teräsketjut tilauksesta Tarina Valmistamiani koruja

Verkkokauppa
Facebook
Instagram
Pinterest
Blogger

Korukirves... mistä kaikki alkoiMinulle korujen teko on harrastus, jossa saa vapasti käyttää omaa mielikuvitusta ja luovuutta, mutta olen tehnyt paljon myös tilaustöitä, jolloin asiakas määrittää korun värit ja ulkomuodon.
Teen erilaisia korva-, ranne- ja kaulakoruja, avainnauhoja ja avaimenperiä, heijastimia ja unisieppareita.

Inspiraatio korujen valmistukseen lähti alunperin siitä, että halusin koirilleni sievät, mutta kestävät helminauhat kaulaan. Niitä saa valmiina kaupastakin, mutta vain puudelikokoa, jota minun koirani eivät ole.


Olin yllättynyt ja ylpeä, kun sain ensimmäisen koruni myydyksi. Tapanani oli latailla väkerryksistäni kuvia Facebookkiin, eikä ne oikeastaan olleet edes myytävänä, vaan ainoastaan esillä. Onnistuin sitten tekemään sellaisen korun, joka miellytti ostajan silmää.Tästä harrastus sai uutta pontta ja pikkuhiljaa muodostui blogissa oleva päiväkirja ja Facebook sivu, jonka nimen mieheni keksi harrastuksen ja sukunimemme yhdistelmänä.

Oppia ja ideoita hain netistä. Pinterest on suosikkini. Kokeilin vähän kaikenlaisia tekniikoita ja materiaaleja. Ensimmäisen teräsketjun tein aviomiehelleni ja villi veikkaus on, että tuhertelin sen kanssa n. 20 tuntia... Siinä vaiheessa ei ollut vielä tekniikat ihan hallussa. Korujen teko vei mukanaan ihan kokonaan ja niihin liittyvä tavaramäärä on kasvanut yhdeltä pieneltä tarjottimelta, koko huoneen valtaavaksi harrastukseksi. Tänä päivänä teen paljon teräsketjuja. Lempimateriaalini on ruostumaton teräs ja luonnonkivet, joilla kaikilla on omat voimansa ja ominaisuutensa. Suuren määrän erilaisia jalokiviä olen koonnut Jalokivien energiat-sivulle. Korujen teossa minua myös kiehtoo erilaisten riipusten symboliikka.