31.05.2018
Etusivu Info Teräsketjuja tilauksesta Valmistamiani koruja Jalokivien energiat Riipusten symboliikka Tarina

Korukirves... mistä kaikki alkoi

Minulle korujen teko on harrastus, jossa saa vapasti käyttää omaa mielikuvitusta ja luovuutta, mutta olen tehnyt paljon myös tilaustöitä, jolloin asiakas määrittää korun värit ja ulkomuodon.
Teen erilaisia korva-, ranne- ja kaulakoruja, avainnauhoja ja avaimenperiä, heijastimia ja unisieppareita.

Inspiraatio korujen valmistukseen lähti alunperin siitä, että halusin koirilleni sievät, mutta kestävät helminauhat kaulaan. Niitä saa valmiina kaupastakin, mutta vain puudelikokoa, jota minun koirani eivät ole.


Olin yllättynyt ja ylpeä, kun sain ensimmäisen koruni myydyksi. Tapanani oli latailla väkerryksistäni kuvia Facebookkiin, eikä ne oikeastaan olleet edes myytävänä, vaan ainoastaan esillä. Onnistuin sitten tekemään sellaisen korun, joka miellytti ostajan silmää.

 

Tästä harrastus sai uutta pontta ja pikkuhiljaa muodostui blogissa oleva kotisivu ja Facebook sivu, jonka nimen mieheni keksi harrastuksen ja sukunimemme yhdistelmänä.

 

Oppia ja ideoita hain netistä. Pinterest on suosikkini. Kokeilin vähän kaikenlaisia tekniikoita ja materiaaleja. Ensimmäisen teräsketjun tein aviomiehelleni ja villi veikkaus on, että tuhertelin sen kanssa n. 20 tuntia... Siinä vaiheessa ei ollut vielä tekniikat ihan hallussa. Korujen teko vei mukanaan ihan kokonaan ja niihin liittyvä tavaramäärä on kasvanut yhdeltä pieneltä tarjottimelta, koko huoneen valtaavaksi harrastukseksi.


 

Sivun alkuun