Päivitetty 1.11.2018 


Etusivu Info Teräsketjut tilauksesta Tarina Valmistamiani koruja

Verkkokauppa
Facebook
Instagram
Pinterest
Blogger

Info


Uniikkeja koruja, unisieppareita ja avainnauhoja tekemisen ilosta. Suunnittelen ja valmistan korut ajatuksella ja lämmöllä käsityönä. ... Toivon, että tämä intohimo ja tekemisen ilo välittyy myös sinulle!

Korujen valmistus/materiaalit

Valmistan koruja monista eri materiaaleista, henkilökohtaisina suosikkeina teräs ja luonnonkivi, mutta koruistani löytyy myös erilaisia lasihelmiä, kristallihelmiä, lasia, hartsia, erilaisia metalliosia ja ketjuja, jotka ovat valmistettu nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaasta korumetallista, joka usein on ns. tiibetinhopeaa tai pinnoitettua kuparia.

Ruostumaton teräs (316L ja 304) on kestävä, käytössä miellyttävä ja useimmiten allergisoimaton korumateriaali.
Se on kovaa, painavaa, tummumatonta ja naarmuuntumatonta.
Teräskorut käy useimmille, mutta erittäin herkille se saattaa aiheuttaa allergiaa.Sama koskee erilaisista korumetalleista tehtyjä koruja. Vaikka ne eivät sisällä nikkeliä tai raskasmetalleja, en suosittele niitä kenellekään, joka saa helposti allergisen reaktion. Ole erityisen huolellinen korvakorujen kanssa ja desinfioi koukut aina ennen korvaan laittoa.

Korujen ostaminen

Korukirveen verkkokauppa on Etsyssä. Etsy on vapaa verkkokauppa käsityöläisille, jotka myyvät omia tuotteitaan, sivut ovat englanninkieliset. Etsyssä toimii PayPall ja korttimaksu. Tietopaketti Etsystä suomenkielellä löytyy Opastaja.com palvelusta

Mikäli haluat korun, mutta et pysty sitä Etsyn kautta ostamaan, ota yhteyttä. Korun voi maksaa myös suoraan tililleni. Koru postitetaan heti, kun maksu näkyy tilillä. Jos kyse on valmiista korusta, jonka ostat verkkokaupasta, se postitetaan yhden arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Jos haluat teettää omanlaisen korun/teräsketjun laita sähköpostia tai ota yhteyttä Facebookin kautta. Tilaustöiden suuntaa antava aika on 2-4 viikkoa riippuen ruuhkasta ja onko sopivia materiaaleja vai joutuuko niitä tilaamaan. Tilaustöistä veloitan 30% sovitusta hinnasta etukäteen, jota en palauta takaisin, mikäli asiakas ei lunasta korua.

Tekemiäni koruja on esillä myös blogissa ja facebookissa. Yhteydenotot sähköpostiin tai Facebook sivujen viestitoiminnon kautta. Vastaan viestiisi mahdollisimma pian.

Takuu

Annan valmistamilleni koruille (ei koske unisieppareita, avainnauhoja, avaimenperiä ja heijastimia) kahden kuukauden takuun, mikäli koru tai sen osa rikkoutuu ilman näkyvää syytä. Korjaan korut myös pikku korvausta vastaan, mikäli ne ovat rikkoontuneet