31.05.2018
Etusivu Info Teräsketjuja tilauksesta Valmistamiani koruja Jalokivien energiat Riipusten symboliikka Tarina
 

Korujen valmistus/materiaalit

Valmistan koruja monista eri materiaaleista, henkilökohtaisina suosikkeina teräs ja luonnonkivi, mutta koruistani löytyy myös erilaisia lasihelmiä, kristallihelmiä, lasia, hartsia, erilaisia metalliosia ja ketjuja, jotka ovat valmistettu nikkeli-, lyijy- ja kadmiumvapaasta korumetallista, joka usein on ns. tiibetinhopeaa tai pinnoitettua kuparia.

Ruostumaton teräs (316L ja 304) on kestävä, käytössä miellyttävä ja useimmiten allergisoimaton korumateriaali.
Se on kovaa, painavaa, tummumatonta ja naarmuuntumatonta.
Teräskorut käy useimmille, mutta erittäin herkille se saattaa aiheuttaa allergiaa.

Sama koskee erilaisista korumetalleista tehtyjä koruja. Vaikka ne eivät sisällä nikkeliä tai raskasmetalleja, en suosittele niitä kenellekään, joka saa helposti allergisen reaktion. Ole erityisen huolellinen korvakorujen kanssa ja desinfioi koukut aina ennen korvaan laittoa.
 

Korujen ostaminen

Tekemiäni koruja on esillä 
blogissa ja facebookissa. Korukirveen verkkokauppa on Etsyssä. Sinne päivittelen myytävänä olevat korut. Etsyssä toimii vain korttimaksu, jos haluat korun, mutta et pysty sitä Etsyn kautta ostamaan

Jos haluat teettää omanlaisen korun/teräsketjun laita sähköpostia minulle osoitteeseen tai soita .

Mikäli kyse on valmiista korusta, joka löytyy verkkokaupasta, se postitetaan yhden arkipäivän kuluessa tilauksesta.

Tilaustöiden suuntaa antava aika on 2-4 viikkoa riippuen ruuhkasta ja onko sopivia materiaaleja vai joutuuko niitä tilaamaan. Tilaustöistä veloitan 30% sovitusta hinnasta etukäteen, jota en palauta takaisin, mikäli asiakas ei lunasta korua.

Takuu

Annan valmistamilleni koruille (ei koske unisieppareita, avainnauhoja, avaimenperiä ja heijastimia) kahden kuukauden takuun, mikäli koru tai sen osa rikkoutuu ilman näkyvää syytä.
Korjaan korut myös pikku korvausta vastaan, mikäli ne ovat rikkoontuneet


 

Sivun alkuun